OM OSS

Universitetsmedia-gruppen är ett säljdrivet mediehus inom studentkommunikation som skapar värde för studenter, företag, Studentkårer och högskolecaféer- och restauranger. Det som utmärker oss är att våra väletablerade kommunikationstjänster finns inne på skolan och distribueras genom exklusiva samarbeten med Studentkårer och högskolerestauranger.

Universitetsmedia-gruppen etablerades 2007 och har, via vårt moderbolag RTM Business Media Sales, lika lång erfarenhet av studentkommunikation. Vi finns representerade på högskolor och universitet i över 30 städer runt om i Sverige. Bolaget är AAA-ratat och en drivande medlem av branschorganisationen för kundservice och försäljning, Kontakta, där vi för tredje året i rad har fått kvalitetsstämpeln Trygg Kundkontakt. Vi är en av de största aktörerna i Sverige inom studentkommunikation med visionen att bli marknadsledande innan år 2020.

VI SKAPAR GLÄDJE

SÅ VÅRT TEAM KAN SKAPA VÄRDE

TRYGG KUNDKONTAKT

Vi är medlem i branschorganisationen Kontakta via vårt moderbolag RTM Business Media Sales.

Det är Kontakta som fastslår och kontrollerar att stadgarna för etik- och moralfrågor efterlevs inom kundkommunikation på distans. Vårt systematiska kvalitetsarbete har lett till att vi har fått utmärkelsen ”Trygg Kundkontakt” som Kontakta utfärdar.

Trygg Kundkontakt är till för att vägleda konsumenter, leverantörer och kunder till seriösa telefonförsäljare samt säkra etik i kundservice.

En utmärkelse som ska göra det enklare att veta att ett företag är seriöst. Vi har fått utmärkelsen 3 år i rad!

TRYGGHET FÖR VÅRT TEAM

Samma management-team som driver Universitetsmedia-gruppen anlitade vi på Bonnier för att starta och driva vårt säljkontor i Västerås, Bonnier Business Media Sales. Uppgiften var att vända en nedåtgående trend i upplaga samt vrida om försäljningen i den digitala transformationen för varumärken som Veckans Affärer, Resumé och Dagens Medicin. Bolaget är nu inne på sitt fjärde år och alla resultat är över förväntan. De har lyckats där alla andra vi tidigare testat misslyckats. Vi har samarbetat i över fem år totalt nu och det här teamet är helt klart en av de bästa i Sverige på vad de gör.

Martin Mellgren
Vd Bonnier Business Media Sales

VI STÖDJER

MADELEINE SIPOS

Hej, jag heter Madeleine Sipos och arbetar som annons- och backofficeansvarig på Universitetsmedia Gruppen.

Telefon +46 (0) 708 49 61 94
Mail madeleine.sipos@umgruppen.se