EN VÄG DIREKT IN PÅ SKOLAN

Universitetsmedia-gruppen hjälper företag att driva försäljning och nå Sveriges högskolestudenter genom effektiva och unika kanaler. Tack vare vårt täta samarbete med både Studentkårer och studentrestauranger- och caféer erbjuder vi lokala företag en väg direkt in på universiteten och högskolorna.

Vi förstår hur viktigt det är för studenter att snabbt och enkelt få lokal kännedom om sin studentstad och veta vilka företag, föreningar och organisationer som finns och vad de kan erbjuda dem.

Vare sig det gäller marknadsföring av produkter och tjänster, stärka sitt varumärke, vara top of mind i målgruppen, attrahera framtida arbetskraft eller rekrytera har vi ett passande alternativ för just er.

 

VÅRA TJÄNSTER

STÖRSTA MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTERNA I DEN FYSISKA MILJÖN BLAND SVERIGES STUDENTER

DIREKT I HANDEN PÅ
1000-TALS STUDENTER!

Genom exklusiva samarbeten med Studentkårer delar vi ut gratis kollegieblock inne på högskolor och universitet, 2-4 gånger per år, till 1000-tals studenter över hela Sverige. Genom att vara med och annonsera på fram- eller insida av Studieblocket, som studenter använder i sina studier dagligen får du en enormt kraftfull och repetitiv exponering. Det vittnar våra annonsörer om genom att 80% är återkommande kunder.

NÅ CA 1500 STUDENTER PER DAG!

Universitetsmedia-gruppens digitala kommunikationsskärmar är ett effektivt medel för nå ut med sitt budskap och kommunicera med studenter.

Genom exklusiva samarbeten med högskolerestauranger eller caféer på varje ort har vi flera skärmar strategiskt placerade där alla studenter lätt kan ta del av informationen. Som vid entré, matsal och kassalinje.

Som företag syns man med sitt budskap på samma skärmar, samtidigt, som matmenyn för caféet eller restaurangen vilket ger en närmast garanterad exponering mot antalet betalande gäster som är i genomsnitt ca 1500 per dag.

SKRIV UPP ER PÅ
VÅR ONLINEGUIDE

Skriv upp er på vår onlineguide så att nya studenter hittar till er. Stay top of mind hos studenter under hela studieåret så att ni är ett starkt lokalt alternativ. Stärk ert varumärke, branda er arbetsplats eller lägg upp erbjudanden eller studentrabatter.

Ni kan ändra er exponering när ni vill. Vårt mål är att vara en tydlig hjälp för studenter i det dagliga studentlivet. Därför är sajten helt gratis och utan login så att det blir lätt för studenter att hitta till lokala företag. Vi ska bidra med studentnytta genom att hänvisa till studentvänliga företag så låt studenterna veta vad ni kan erbjuda dem.

LOGO OCH BUDSKAP
PÅ 1000-TALS PENNOR!

Vi välkomnar 1000-tals studenter vid skolentrén med gratis pennor signerade ert företag. Kort och gott trycker vi er logotyp och ett kort budskap på kvalitativa pennor som studenter alltid är i behov av. Genom att vara med stärker ni ert varumärke och tack vare att vi, vid utdelningen hälsar från er skapar vi en mycket positiv association till ert företag. Ni har nämligen då just hjälpt 1000-tals studenter med gratis pennor. Ert företag representeras dag in och dag ut inne på skolan, i studenternas hand och på deras skolbänk under studierna. Vi hjälper er bli en del av studentlivet!

BLI EN DEL AV GRUPPEN

# #
# #
# #
# #
# #
# #

VILL DU HA
MER INFORMATION?

KONTAKTA VÅRA EXPERTER
SÅ BERÄTTAR VI MER

BLI EN DEL AV GRUPPEN

# # # # # # # # # # # #

VILL DU HA
MER INFORMATION?

KONTAKTA VÅRA EXPERTER
SÅ BERÄTTAR VI MER


KONTAKT

Kontakta gärna vår försäljningschef, Måns Harryson, om du har företagsrelaterade frågor och vill annonsera i någon av Universitetsmedia-gruppens kanaler eller vill diskutera vad vi kan erbjuda ert företag. Vi hjälper er att hitta rätt sätt för just ert företag, oavsett storlek eller omsättning.

MÅNS HARRYSON

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Hej! Jag heter Måns Harryson och är försäljningschef på Universitetsmedia-gruppen.

Telefon +46 (0) 704299434
Mail mans.harryson@umgruppen.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

En del av studentlivet
Kontakt
Universitetsmedia-gruppen
Drottninggatan 4
632 20 Eskilstuna
Sociala medier