VILL DU VETA MER?

1 SKOLA, 1H = 788 UNIKA FÖRBIPASSERANDE

(2017-05-29, 11.30-12.30)
Södertörns högskola, våra digitala skärmar på café Arom

RÄCKVIDDSUNDERSÖKNING UTFÖRD AV:


VÅRA TJÄNSTER

STÖRSTA MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTERNA I DEN FYSISKA MILJÖN BLAND SVERIGES STUDENTER

VILL DU SYNAS PÅ
7 MILJONER SKRIVSIDOR?

BLI EN DEL AV STUDENTLIVET


Sedan 2003 har Universitetsmedia-gruppen varit ett självklart inslag i studentsammanhang. Vi ger företag en unik möjlighet att nå ut och synas brett eller nischat mot Sveriges högskole- och universitetsstuderande. Oavsett om ni vill stärka ert varumärke genom att förmedla era produkter och tjänster eller hitta nya talanger och samtidigt marknadsföra er som en attraktiv arbetsgivare så kan vi på Universitetsmedia-gruppen se till att ni effektivt får ut ert budskap direkt till studenterna i deras fysiska miljö.

Genom digitala kommunikationsskärmar uppsatta inne på skolan och studiematerial i händerna på studenterna profilerar vi ert varumärke så att ni blir en del av studentlivet.

KONTAKTA VÅRA EXPERTER
SÅ BERÄTTAR VI MER

HÄR MÖTER NI ERA FRAMTIDA MEDARBETARE!


I en tid när konkurrensen om kompetens hårdnat och där arbetssökande blivit mer kräsna i valet av arbetsgivare har arbetsgivarvarumärket kommit att spela en avgörande roll. När lön sedan länge inte toppar listan på skäl till varför man vill jobba hos en speciell arbetsgivare krävs det att företaget kommunicerar sin attraktionskraft och sin unika värdegrund. För att vilja bli en del av företaget behöver man lära känna företagets värderingar, arbetssätt, personalpolitik och långsiktiga syfte långt innan man söker jobb.  

Universitetsmedia-gruppen är absolut störst i den fysiska miljön bland Sveriges studenter. Vi når över 80 procent av Sveriges ca 400 000 studerande på universitet och högskolor runt om i Sverige. Vi har unika och varierade kanaler för att stärka företags attraktionskraft som arbetsgivare.

Allt fler företag inser vikten av att tidigt etablera en god relation med studenter som är en växande och attraktiv målgrupp för företagare att nå ut till, då det är under studieåren som de flesta sätter konsumtionsmönster och preferensföretag. Universitetsmedia-gruppen kan med hög träffsäkerhet hjälpa företag som vill kommunicera med högskole- och universitetsstudenter.

KONTAKT

Vi jobbar långsiktigt med våra företagskunder att hitta skräddarsydda lösningar och är mycket måna om att ni blir nöjda.
Jag heter Filip Pettersson och är Key Account Manager på Universitetsmedia-gruppen.

Telefon +46 (0) 16 551 26 01
Mail filip.pettersson@umgruppen.se  

BLI EN DEL AV GRUPPEN

# #
# #
# #

BLI EN DEL AV GRUPPEN

# # # # # #

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

En del av studentlivet
Kontakt
Universitetsmedia-gruppen
Drottninggatan 4
632 20 Eskilstuna
Sociala medier