"När vi inledde samarbete med Universitetsmedia-gruppen så ökade våran försäljning på kaffe med över 400%"

- Johanna Wester
Caféansvarig, Eurest Linköping

GÖR SOM 30 ANDRA

Universitetsmedia-gruppen erbjuder dig som är café- eller högskolerestaurangägare en helt gratis kommunikationslösning för att kommunicera med dina gäster.

Vi levererar och installerar digitala menyskärmar för skyltning vid kassalinje och entré på högskolor- och universitet över hela landet. Ni kan visa upp era matmenyer digitalt på ett visuellt och tilltalande sätt, kommunicera nyheter och lyfta fram tidsbestämda erbjudanden som t ex kaffe för att öka merförsäljningen.

Allt innehåll på tavlan kan uppdateras snabbt och enkelt via en vanlig webbläsare, på plats eller på distans när det passar er. Självklart sparar ni pengar men också på miljön genom att byta ut era affischer, roll-ups och tryckmaterial mot våra digitala kommunikationsskärmar.

Dessutom ger tavlorna längst ner värdeskapande innehåll för studenterna vilket bara ökar synligheten för skärmarna ytterligare. Win Win helt enkelt!

VILL DU VETA MER HUR DET FUNGERAR?

FLEXIBEL

KOMMUNIKATIONSLÖSNING

VILL DU VETA MER HUR DET FUNGERAR?

VÄLETABLERAT KONCEPT

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS:

VÅR VÄRDEGRUND
GARANTERAR KVALITET

Sedan start har vi följt en röd tråd, nämligen att ge studenter ett större värde. Med det garanterar vi att vi bara har med företag som på något sätt bidrar till detta. Därför kan våra Studentkårer och Högskolerestauranger vara trygga med att vi avstår från att samarbeta med alla företag som har annonsinnehåll med alkohol, tobak, sex, spelande eller lån och vi är politiskt och religiöst obundna och lägger all fokus på att bidra med studentnyttig information.

KÅR- OCH HÖGSKOLERESTAURANGANSVARIG

Hej! Jag heter Marilee Karlsson och är Kår- och Högskolerestaurangansvarig på Universitetsmedia Gruppen.

Jag jobbar heltid med att stärka Studentkårer och högskolerestaurangers verksamhet genom våra tjänster. Jag rör mig ute på universitet och högskolor runt om i landet och diskuterar med studenter, Studentkårer och café- och högskolerestaurangägare om hur vi kan bidra och skapa värde på bästa sätt.

Telefon +46 (0) 704 55 12 28
Mail marilee.karlsson@umgruppen.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

En del av studentlivet

Kontakt
Universitetsmedia-gruppen
Drottninggatan 4
632 20 Eskilstuna

Sociala medier