OM OSS

Universitetsmedia-gruppen är ett säljdrivet mediehus inom studentkommunikation som skapar värde för studenter, företag, Studentkårer och högskolecaféer- och restauranger. Det som utmärker oss är att våra väletablerade kommunikationstjänster finns inne på skolan och distribueras genom exklusiva samarbeten med Studentkårer och högskolerestauranger.

Universitetsmedia-gruppen etablerades 2007 och har, via vårt moderbolag RTM Business Media Sales, lika lång erfarenhet av studentkommunikation. Vi finns representerade på högskolor och universitet i över 30 städer runt om i Sverige. Bolaget är en drivande medlem av branschorganisationen för kundservice och försäljning, Kontakta, där vi för tredje året i rad har fått kvalitetsstämpeln Trygg Kundkontakt. Vi är en av de största aktörerna i Sverige inom studentkommunikation med visionen att bli marknadsledande innan år 2020.

VI SKAPAR GLÄDJE

SÅ VÅRT TEAM KAN SKAPA VÄRDE

TRYGG KUNDKONTAKT

Vi är medlem i branschorganisationen Kontakta via vårt moderbolag RTM Business Media Sales.

Det är Kontakta som fastslår och kontrollerar att stadgarna för etik- och moralfrågor efterlevs inom kundkommunikation på distans. Vårt systematiska kvalitetsarbete har lett till att vi har fått utmärkelsen ”Trygg Kundkontakt” som Kontakta utfärdar.

Trygg Kundkontakt är till för att vägleda konsumenter, leverantörer och kunder till seriösa telefonförsäljare samt säkra etik i kundservice.

En utmärkelse som ska göra det enklare att veta att ett företag är seriöst. Vi har fått utmärkelsen 5 år i rad!

TRYGGHET FÖR VÅRT TEAM

VI STÖDJER

KONTAKT

Ekonomi & administration

Telefon +46 (0)16-551 26 65
Mail ekonomi@umgruppen.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

En del av studentlivet
Kontakt
Universitetsmedia-gruppen
Drottninggatan 4
632 20 Eskilstuna
Sociala medier